Okan Buruk, Galatasaray'ın Stuttgart Zaferinde Hakem Kararlarını Eleştirdi
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 4. haftada Stuttgart'ı 2-0 mağlup ederken, teknik direktör Okan Buruk hakem kararlarını rakip lehine olduğunu belirtti.
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi grup aşamasının dördüncü haftasında evinde Stuttgart'ı 2-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Maç, sarı-kırmızılıların sahada gösterdiği baskılı oyun ve etkili bitiricilik sayesinde planlandığı gibi sonuçlandı. İlk yarıda kazandıkları üstünlük, ikinci yarıda da net bir skorla taçlandı.
Maçın ardından teknik direktör Okan Buruk, sahada gördükleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Buruk, hakemlerin bazı kararlarını “rakipten yana kullandığını” ifade ederek, maçın kritik anlarında verilen kararların Galatasaray lehine olmadığı yönünde eleştirilerde bulundu. Özellikle bir penaltı ihtimali ve bir ofsayt kararı üzerine yaptığı yorumlarda, bu kararların oyunun akışını olumsuz etkilediğini vurguladı.
Sonuç olarak, Galatasaray sahadan üç puanla ayrılırken, Okan Buruk'un hakem performansına yönelik eleştirileri medyada geniş yankı buldu. Teknik direktör, önümüzdeki maçlarda daha adil bir hakem yönetimi beklentisini yineledi ve takımının performansını sürdürerek gruptan çıkma hedefini pekiştirmeye kararlı olduğunu belirtti.
Kaynak: NTV Spor
Bu haberde hata mı var? Bildirin · Yayın ilkelerimiz


Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!