Burak Yılmaz, Fenerbahçe maçı öncesi Emre Belözoğlu atamasını yorumladı
Çorum FK Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Emre Belözoğlu’nun teknik direktörlüğe gelmesinin takım üzerindeki etkisini düşük bulduğunu belirtti.
Çorum FK’nın teknik sorumluluğunu üstlenen Burak Yılmaz, önümüzdeki hafta Fenerbahçe ile karşılaşacakları maç öncesinde Emre Belözoğlu’nun kulübe katılımına dair açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Belözoğlu’nun teknik direktörlük görevine gelmesinin takım üzerindeki önemine dair net bir görüş sundu.
Yapılan basın toplantısında Yılmaz, “Emre Belözoğlu’nun burada olması benim için çok büyük bir anlam taşımıyor” diyerek, yeni atamanın takıma getireceği olası değişikliklerin kendi stratejik planlarıyla sınırlı kalmayacağını vurguladı. Teknik direktör, Belözoğlu’nun deneyim ve futbol bilgisinin değerli olduğunu kabul etmekle birlikte, bu gelişmenin Çorum FK’nın sezon hedeflerine doğrudan bir etkisi olmayacağını ifade etti.
Yılmaz, ayrıca Fenerbahçe karşısında takımının sahaya çıkış taktikleri ve hazırlık süreci hakkında da bilgiler verdi. “Biz, maç öncesi rutinlerimize odaklanacağız. Belözoğlu’nun burada olması bir ek faktör, fakat esas odak noktamız oyuncularımızın performansı ve taktiksel disiplin” şeklinde konuştu. Teknik direktör, sezonun kalan bölümlerinde mevcut kadro ve antrenman programının değişmeden devam edeceğini belirtti.
Sonuç olarak Burak Yılmaz, Emre Belözoğlu’nun Çorum FK’ya katılımını takdir ederken, bu atamanın kulübün kısa vadeli hedeflerine etkisinin sınırlı olduğunu net bir dille ortaya koydu. Önümüzdeki hafta Fenerbahçe’ye karşı oynanacak maçta ise odak noktasının saha içi performans ve disiplin olduğu vurgulanarak, teknik ekibin ve oyuncuların planlandığı gibi sahaya çıkacağı sinyali verildi.
Kaynak: NTV Spor
Bu haberde hata mı var? Bildirin · Yayın ilkelerimiz


Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!